متون عمومي
1397/10/21 جمعه
1397/10/21 جمعه
1397/10/20 پنجشنبه











مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تاکید کرد؛ بهره‌گیری از توان علمی و فرهنگی طلاب در جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در راستای بسط و توسعه فرهنگ کتابخوانی با مدیر مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام کرج دیدار به عمل آورد.

 به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان البرز، احمد علی هراتی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین منطقی سعادتی، مدیر مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام کرج، اظهار داشت: پیشبرد اهداف فرهنگی و تقویت سطح دانش و بصیرت جامعه همکاری همه نهادها، دستگاه‌ها و آحاد مردمی را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان البرز در چند سال اخیر با انجام ویژه برنامه‌های فرهنگی همچون نشست‌های کتاب‌خوان، نقد کتاب، برگزاری مسابقات کتابخوانی و ... برای نهادینه سازی عادت به مطالعه تلاش کرده است، افزود: این اداره‌کل با ایجاد محیطی مناسب (شاداب سازی، بهسازی، تجهیزات کتابخانه‌ای و مجموعه سازی) در جذب و هدایت افکار عمومی به سمت کتابخانه های عمومی سعی و تلاش فراوان کرده است.

هراتی با بیان اینکه نقش روحانیت و حوزه‌های علمیه در مستحکم ساختن پایه‌های علمی و فرهنگی جامعه در راستای مقابله با هجمه فرهنگی بیگانگان برجسته است، افزود: هم‌افزایی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی و حوزه‌های علمیه در این زمینه بسیار سازنده خواهد بود.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین منطقی سعادتی، مدیر مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام کرج با بیان اینکه در چندسال گذشته شاهد رویکرد نوین و اثربخشتری در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگی کتابخوانی از سوی کتابخانه‌های عمومی بوده‌ایم، تصریح کرد: از تمام ظرفیت خود برای همکاری با کتابخانه‌های عمومی در حوزه ارتقاء سرانه مطالعه مفید استفاده خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: اگر بخواهیم‌ جامعه‌ای‌ داشته‌ باشیم که‌ بتواند در عرصه‌های علمی، فرهنگی، مذهبی، هنری و ... در سطح جهان سرآمد باشد، باید نهایت تلاش در زمینه بالا بردن اهمیت‌ و ارزش‌ کتاب و کتابخوانی در بین افراد جامعه را به کار بست.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
 [PageVisit]