به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان البرز، احمدعلی هراتی، مدیرکل کتابخانههای عمومی البرز با حجت الاسلام والملسمین صادق خوئینی، مدیر حوزههای علمیه استان البرز در دفتر مدیریت این حوزه با محوریت بررسی زمینههای مشترک همکاری دو نهاد در موضوع کتاب و کتابخوانی دیدار و گفتگو کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی البرز در این دیدار، ضمن بیان نقش برجسته مطالعه به عنوان یکی از شاخصههای مهم توسعه، اظهار داشت: کلید رشد و پیشرفت عرصههای مختلف، فرهنگسازی در راستای ارج نهادن به کتابخوانی و افزایش آگاهی جامعه است.
وی با بیان اینکه در عصر کنونی در بسیاری از جوامع پیشرفته، کتابخوانی به عنوان یک امر رایج مورد توجه قرار گرفته است، افزود: ترویج فرهنگ کتابخوانی یک نقشه مشترککاری با همکاری حوزه، دانشگاه، شهرداری، فرمانداری، مدارس و سایر ارگانهای فرهنگی را میطلبد.
هراتی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در حوزه کتابخوانی، آن را نشانه جایگاه والای کتاب و کتابخوانی از دید ایشان بیان کرد و خاطر نشان شد: کتابخانههای عمومی با برگزاری برنامههای ترویجی فرهنگی مختلف در حوزه مطالعه مفید، تلاش دارد در راستای تحقق این منویات روشنگرانه، زمینه لازم برای جذب حداکثری مخاطبان به کتابخوانی را فراهم آورد.
وی با بیان اینکه اگر پژوهشهای علمی دانشجویان و پژوهندگان در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه قرار گیرد بیتردید کمک شایانی در توسعه و پیشرفت روزافزون کشور در بخشهای مختلف خواهد کرد، اظهار داشت: کتابخانههای عمومی از طرحهای پژوهشی و پایان نامههایی که در محور کتابخوانی وکتابخانهها باشند، حمایت میکند.
حجت الاسلام والملسمین صادق خوئینی، مدیر حوزههای علمیه استان البرز نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات زیاد حوزههای علمیه و کتابخانههای عمومی در اهداف و رسالت خود، خواستار همکاری نزدیک و افزایش بهرهگیری از ظرفیتهای دو نهاد در جهت اثربخشی بیشتر امور فرهنگی شد.
وی با اشاره به اینکه که کتابخانهها به عنوان دستگاه متخصص و با تجربه میتوانند مرجعی برای مشاوره و ارائه راهکار برای فعالیت در حوزه کتابخوانی باشند، تاکید کرد: باید به غذای روح که کتابخوانی است توجه درخور شود و در کنار سایر ضرورتهای زندگی به این موضوع نگاه عمیقتری داشته باشیم.
مدیر حوزههای علمیه استان البرز با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی الفت قدیمی با علماء و طلاب حوزههای علمیه داشته است، اظهار داشت: انعقاد تفاهمنامه، برگزاری جلسات مشترک کارشناسی، بهرهگیری از ظرفیت و توانمندی حوزههای علمیه و کتابخانهها، تبیین ابعاد گسترده کتابخوانی در بین عموم مردم در اعتلاء فرهنگ و بصیرت جامعه نقش بسزایی خواهد داشت.