به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان البرز، جواد شاکر، بخشدار مرکزی کرج با صدور پیامی هفته کتاب را به کتابداران و کتابخوانان تبریک گقت.
در متن پیام آمده است:
بسمه تعالی
.
تأثیر عمیق کتاب در گسترش فرهنگ جامعه و سرعت بخشیدن به پیشرفت روزافزون آن، انکارناپذیر است و نمی توان توسعه و رشد همه جانبه جامعه را، بدون در نظر گرفتن مطالعه و کتاب مورد بحث و نظر قرار داد.
برای پیش گیری از مفسده های اخلاقی، رهایی از پوچ گرایی، بالابردن سطح تحصیلی نوجوانان و جوانان، و نیز پیشرفت وضعیت فرهنگی خانواده ها، باید آنان را به مطالعه هرچه بیشتر تشویق کنیم.
اینجانب هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک عرض نموده و از مردم عزیز ومتولیان فرهنگی میخواهم تا با حمایت از فرهنگ کتابخوانی و ترویج آن کمک کنند تا کیفیت و کمیت سرانه مطالعه کتاب در جامعه افزایش یافته و شاهد همگانی شدن و فراگیری این اتفاق خوب، مثبت و مفید در میان اقشار مختلف مردم بویژه جوانان و نوجوانان عزیز باشیم.
جواد شاکر
بخشدار مرکزی کرج